2011. április 27., szerda

Pubcrawl 2

Tegnap tehát az új német diákoknak szervezett "kocsmatúrára" mentünk: Andi, Józsi, Zdenek (a cseh fiú), Tibo (a francia srác) és én. 8kor volt találkozó a Nikolaklosternél,  ahol mire odaértünk, már rengetegen voltak. A program szervezői próbálták az újakat a saját csoportjukba csábitani, mi végül egy német fiú és brazil lány vezette csoporthoz csatlakoztunk. Jött még egy kazahsztáni, egy orosz, illetve később 2 cseh lány is.
Először egy kávézószerű helyre mentünk, aztán pedig egy kicsit latinos klubba. Végül az, hogy németekkel beszélgessünk, pont nem sikerült, de igy is nagyon jó este volt!
Bár nagy volt a csábitás, hogy még továbbmenjünk egy táncos helyre, de végül eljöttünk az utolsó busszal, mivel ma 10től német tesztet irtunk. Ami nehéz volt. Nagyon nehéz... Ennek igazából az a lényege, hogy az eredményed alapján besorolnak egy csoportba, hogy azonos tudású emberekkel tanuld a nyelvet. Igy van kezdő, közép és haladó csoport, illetve a középsőn belül még további alcsoportok. Elvileg holnap délelőttre meg lesz az eredmény, alig  várom...
Most mindenki pakol a holnapi kirándulása, illetve próbálja megtanulni az előadását. Holnap fél 1kor indulunk és hétfőn 1körül érkezünk haza, úgyhogy addig nem fogok tudni jelentkezni. 

Lesznek majd képek a tegnap estéről, de egyelőre a gépem nem ismeri fel a memóriakártyámat, úgyhogy nem tudom mikor...:/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése