2011. május 23., hétfő

Erasmus-party és vizsgajelentkezés

Szombat este a Lemon Lounge-ban tartott Erasmus partyra mentünk, ahol a dresscode az elegáns és sikkes volt.  Ezért mi Andival már 8kor elkezdtünk készülődni, habár csak 11kor indultunk végül el. Andi lakótársaival, a cseh lányokkal ment a készülés: Ivana megcsinálta a hajam, bár szegény már abszolút késésben volt, mégis neki állt még nekem kontyot késziteni. Ezután még Andival sminkeltünk, közben (többek között) Killerst hallgattunk és sangriáztunk:)
Fél 12re értünk végül a helyre, ahol addigra már rengetegen voltak, igy  nagyon sok ismerőssel találkoztunk. Végül negyed 4ig maradtunk és gyalog jöttünk haza, negyed 5re sikerült is hazaérni....:)

Ma megpróbáltuk elintézni a vizsgajelentkezést, amit elvileg május végéig kell megtenni. A baj az, hogy kb 4féle verziót hallottunk, hogy ez hogyan is működik, össze-vissza küldtek minket és még mindig nem tudjuk, hogy konkrétan, hogy is kéne ezt csinálni. Még a Prüfung Sekretariat-nál ("vizsga titkárság") is voltunk, de itt se tudták megmondani, hogy az Erasmusoknak ez hogy működik...úgyhogy holnap folytatjuk tovább a keresgélést...
Kedd este megint a Kapfinger koliba megyünk majd, de most tényleg igyekszünk eljönni az utolsó busszal, mert szerda reggel 8tól előadás:)

1 megjegyzés: