2011. június 19., vasárnap

Bräugassen

Tegnap este rendezték meg a félév egyik legnagyobb bulijaként beharangozott Bräugassen Sommerpartyt. A Bräugassen kollégium talán a legjobb helyen található a passaui wohnheimok közül, közvetlenül a Duna partján, szuper kilátással.
Pár nappal ezelőtt az egyik szomszédom, Laura megkérdezte, hogy van-e kedvem vele menni, igy együtt mentünk át a buli előtt Ágihoz, ahol ittunk pár pohár sangriát, majd 11kor elindultunk a bulira. Igazából 2 részből állt a party: egy kisebb fentiből, ahol iszonyatosan hideg volt, valamint egy pincerendszerből, amiben több terem volt. Itt viszont elviselhetetlen meleg volt a rengeteg ember miatt, kb. mozdulni se lehetett, percekig tartott mire szó szerint átverekedted magad egy másik terembe.
A bárpulthoz is lehetetlen volt eljutni, valamint kivárni a sort, végül amikor a kezemen és a ruhámon landolt egy pohár bor, akkor döntöttünk úgy Ágival, hogy lehet elnézünk inkább máshova. Ekkor már nem engedték be az embereket, pedig rengetegen szerettek volna még bejutni, de egyre többen mentek is el, mert tényleg nem lehetett nyugodtan bulizni.
Igy Ágival végül átmentünk a belvárosban található Shamrock nevű ír kocsmába, ahol 1 radler mellett beszélgettünk még 1-2 órát, valamint találkoztunk pár szintén erasmusos cseh lánnyal, akik hozzánk hasonlóan inkább ezt a pubot választották a buli helyett.
Fél 3körül aztán elindultunk haza, és egy jó órás gyalogút után, fél 4kor haza is értem…

Ééééééés  már csak 9 nap  VOLT-ig!!!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése