2011. június 18., szombat

Komm grün, geh blau!

Ez volt a jelmondata a szerdán a kolinkban megrendezett partynak. Mint már írtam, a Donau-Schwabenben minden szerda este buli van és igyekeznek mindig valamit kitalálni, hogy feldobják a hangulatot.
Komm grün, geh blau - azaz gyere zöldben, menj kéken, ami nagyjából annyit jelent, hogy gyere zöldben és menj haza részegen. Ahány zöld ruhadarabot viseltél ugyanis, annyi felest kaptál... Bár lehet meglepő, nem nagyon rendelkezek zöld ruhákkal, igy nekem a felesivás kimaradt, nem úgy, mint Áginak, aki zöld zoknijáért megkapta a jól megérdemelt felesét:D A németek igazán komolyan vették az ajánlatot, percenként érkeztek a lányok zöld fölsőben, valamint igen extrém megoldások is voltak: valaki zöld kukászacskót kötött a cipőjére, volt aki zöld ruhába öltöztetett plüssmacival a vállán, valaki pedig zöld úszógumit viselve jött :))

Józsi, Joonas, én, Ági
Tegnap este Maiszáékhoz voltunk hivatalosak vacsorára: borsófőzelékkel és rengeteg (hazai) sütivel vártak :) Beni, az amerikai srác pedig beállított egy üveg barackos pálinkával, úgyhogy igazán otthoni ízek voltak..:)
Valamint tegnap volt Zdenek 23. szülinapja, amire Maiszáék és Joonas nagyon finom epres-tejszínes tortát sütöttek, illetve kapott egy mindenki által aláirt képeslapot :) 


Andi, Beni, Ági, Józsi, Maisza, Én, Ildi, Zdenek, Joonas


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése