2011. június 9., csütörtök

Unikino és magyar este

Kedden este Unikinoba mentünk: minden héten kedden az egyetem egyik előadótermében filmet vetítenek. Első alkalommal a belépő 1,50€, utána pedig már csak 1€. Most 2 mesét lehetett megnézni: a Rapunzelt és a Szépség és a szörnyeteget. A filmek előtt előzeteseket vetítettek, valamint volt tombola is, amin dvd-ket lehetett nyerni. Mivel kb fél óra késéssel kezdődött a film, így a 2.on már sajnos nem tudtunk maradni, hogy elérjük az utolsó buszt.
Jövő héten a Pünkösd miatt nem kedden lesz a mozi, hanem csütörtökön: a Közösségi hálót lehet majd megnézni és kivételesen ingyenes lesz, úgyhogy valószínűleg elmegyünk majd.

Tegnap délelőtt csak egy Kulturwissenschaftom volt. Ez az a tárgy, amit valamiért a legkevésbé szeretek: az  órát mindig vendégelőadók tartják, így nem tudsz megszokni egy professzort, hanem hétről hétre mindig új tanár...akik nem mindig beszélnek elég érthetően és hangosan számomra.  Viszont általában kivetítenek diákat, így azok alapján lehet követni az órát. A tegnapi professzor azonban ilyennel nem készült, így számomra majdhogynem teljes homály volt ez a 1,5 óra...Ezek után pláne vártam a délutánt: áthívtam Ágit, Maiszát, Zsuzsit, Andit, Orsit és Józsit egy kis sütős-beszélgetős estére:
sütöttünk browniet, ami bár nem lett a legszebb, de nagyon-nagyon finom volt, bár a tálalás összképén ront egy picit a műanyagtányér...:)




Utána még macifröccsöztünk és sangriáztunk, illetve 11körül felbontásra került a múlt héten szüleim által hozott mézes barackos fütyülős is. Csak hogy utána  mindenki jól aludjon...:)

Józsi,  Zsuzsi, Orsi, Andi, Én, Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése