2011. május 25., szerda

Kapfinger Kneipe II.

Nem volt egyszerű, de sikerült kideritenünk, hogy működik a vizsgajelentkezés. A gazdaságtudományi karosokkal ellentétben nekünk nem a Dekanattól kapott papiron kell jelentkeznünk, hanem minden professzort személyesen kell felkeresnünk és neki jeleznünk, hogy erasmusosok vagyunk és vizsgázni szeretnénk a tárgyából. 

Tegnap este megint a Kapfinger koliba mentünk Andival, Orsival, Józsival, Thiboval és Zdenekkel, ahol a múlt héthez képest most sokkal kevesebben voltak. Konkrétan negyed 10re értünk oda és mi voltunk az elsők...Csak negyed 12ig maradtunk, hogy elérjük az utolsó buszt, addig csocsóztunk párat és ittunk 1-2 sört, nem volt valami hatalmas buli...:)
Ma csak 8tól 10ig volt egy órám (Kulturwissenschaft), utána még elmentem bevásárolni, aztán nekiálltam takaritani, pénteken ugyanis jönnek a szüleim, Andris és Andi :)) Sajnos csak vasárnapig maradnak, igy nagyon biztam benne, hogy hétvégén is jó idő lesz, napok óta ugyanis kb 25fok van, de péntekre már 16fokot és esőt igér....
Holnap reggel németem lesz, utána még be kell mennünk az Erasmus irodába leadni a Learnig Agreementünket, fél 2től pedig egy otthoni tárgyból vizsgázunk emailen keresztül....érdekes lesz:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése