2011. május 18., szerda

Kapfinger Kneipe

Tegnap este a Kapfinger kollégium kocsmájába mentünk: ez a belvárosban található és minden kedden bulit tartanak itt. Elég spontán buli volt, fél 7körül úgy nézett ki, hogy nem megyünk sehova, aztán 9kor már Katinka szobájában ittuk a sörünket :)
Állitolag itt szokták a legjobb bulikat rendezni és ez tegnap be is igazolódott: rengeteg ember volt, az ottani party szoba kb 4-5ször nagyobb mint ami a Donau-Schwaben-ben van. Ez se táncos buli volt, egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy a németek nem is ismerik az igazi táncolós bulikat...:) Igy az emberek csak beszélgettek, csocsóztak, biliárdoztak - természetesen az elmaradhatatlan sörrel a kezükben :)
Bár úgy terveztük, hogy hazajövünk az utolsó busszal (fél 12), végül fél 2ig maradtunk, annyi ismerőssel találkoztunk, hogy muszáj volt maradni:)
Holnap csak egy órám lesz: német 10től, mert a délutáni óránk elmarad. Pénteken pedig végre irány München, ahonnan ilyen kép nélkül haza se szeretnék jönni :))


Ennél már csak a hétfő esti programom lesz jobb: sose gondoltam, hogy ezt valaha is le fogom irni, de salsa órára megyünk! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése