2011. május 9., hétfő

Lángos és Maidult

Tegnapra tehát meghivtunk pár embert lángosozni, de a pár emberből végül rengeteg lett :) Eleve voltunk nyolcan magyarok és még kb ugyanennyien franciák, valamint Zdenek a cseh és Joonas a finn srác. Bár szerintünk a lángos nem lett  tökéletes, de szerencsére a többieknek izlett és elég hamar el is  fogyott az összes :)
Ezután elindultunk a Maidultra, ahol sajnos tegnap volt az utolsó este. Ezért is furcsa számomra, hogy nem teltek meg a sátrak és sokkal kevesebb ember volt, mint szerdán. De persze igy is nagyon jó hangulat volt, az asztalon  táncolás most sem maradhatott el:)
Felültünk az óriáskerékre is, ahonnan rá lehetett látni az egész Dultra, illetve a városra, nagyon jó volt! Ha valaki egyszer tavasszal Passauban jár, mindenképpen menjen el a Dultra, hatalmas élmény :)

Az ilyen esték után szörnyű a másnapi fél 7-es kelés és az előadások végighallgatása... De ezeket is könnyen ki lehet birni, hisz közben már a következő napok programjain jár az eszünk, pl hogy hétvégén Münchenbe menjünk...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése