2011. május 15., vasárnap

Vasárnap

Mostanában kicsit eltűntem, ennek leginkább az az oka, hogy az elmúlt pár napban nem voltak különösen nagy programok (leszámitva a csütörtöki kocsmatúrát), illetve amikor végre irni akartam, akkor pedig teljesen leállt az egész blogger és nem lehetett bejegyzést irni. 

A csütörtöki kocsmatúra jól sikerült, elég nagy társaság jött össze, kb. 25-en lehettünk: többségében csehek és magyarok, de voltak finnek, franciák és irek is. Az ilyen estéken csodálkozok rá, hogy mennyi kocsma van a városban, egy-egy kisebb utcában akár 2-3 is. Az egyik kisebb helyen találkoztunk egy magyar sráccal is, aki Passauban él, tényleg lépten-nyomon magyarokba botlunk :)
Tegnap este végre felfedeztük a kollégium partyszobáját is, ahol minden szerdán bulit rendeznek, elég jól hangzó - 1 eurós sörárral :) Itt lehetett tegnap nézni egy óriáskivetitőn az eurovizióst, többségében németek társaságában, de mi hárman azért lelkesen szurkoltunk Wolf Katinak. Többen is megjegyezték amikor megtudták, hogy magyarok vagyunk, hogy mennyire jó volt a magyar versenyző, na persze lehet csak udvariasságból, bár ugyanezt nem mondták el a franciáknak az ő énekesükkel kapcsolatban...:)
Ma tényleg pihenőnap lesz, ami igazából azt jelenti, hogy folytatom az otthoni beadandók megirását, ugyanis a jövő hét már eseménydúsabb lesz: pénteken Münchenbe megyünk, szombaton pedig közös palacsinta sütés, este pedig buli :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése