2011. július 9., szombat

München 2.

Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a blogot, de ez nem azt jelenti, hogy most már mindig ilyen ritkán fogok írni, csak vasárnap óta itt vannak a szüleim, akikkel egész nap várost nézünk, kirándulunk. Mikor este visszaérek a szobámba, akkor pedig már általában nincs sok erőm írni és mindig másnapra halasztom.
Hétfőn és kedden a délelőtti óráim után találkoztam a szüleimmel és a városban sétálgattunk, szerdán pedig átmentünk Csehországba. A határ kb. 20 percre van Passautól, de onnan még majd 1órát kellett autóznunk ahhoz, hogy egy nagyobb, érdekesebb várost találjunk. Ez volt Prachatice, nagyon szép főtérrel és hangulatos kis utcákkal, ami pont alkalmas volt egy délutáni kiránduláshoz és a cseh sörök megkóstolásához.



Ezután este Maiszáékhoz mentem vacsorázni, Nála ugyanis előző hétvégén jártak a szülei és rengeteg mindent hoztak, amit mi segítettünk megenni..:)  Volt többek között saláta, rántott hús, brassói, valamint ezek után még előkerült egy 10kg-s görögdinnye is.. még1szer köszönjük Maisza a vendéglátást!:)
Csütörtök délelőtt a PEB-be mentünk, ez a városi élményfürdő. Két része van, egy belső - ahol több medence mellett van csúszda, szauna, stb. Valamint egy kinti, ahol  3medence és 2 csúszda található. A benti rész most felújítás miatt zárva volt, de mi amúgy is a külső részre szerettünk volna menni, hiszen nagyon meleg volt. 
Tegnap pedig Orsival és barátjával, Lacival Münchenbe mentünk. A múltkori városnézéshez hasonlóan most is az Olimpia Park-ba mentünk először, majd ellátogattunk az Allianz Arénához, ahol most bementünk a Bayern Shopba is, ami össze se hasonlitható az otthoni csapatok szurkolói shopjával. 


Itt a nézelődéssel eléggé elment az időnk és csak fél 5-re értünk be München belvárosába. Itt még sétálgattunk kicsit, valamint ittunk egy-egy sört, aztán a fél 8-as vonattal indultunk vissza Passauba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése